Gyakran ismételt kérdések


Van-e különbség a hetekig tartó tanfolyam és az intenzív tanfolyam között?

Az intenzív tanfolyam és a hetekre szétbontott tanfolyam között nincs különbség! Az intenzív tanfolyam tematikája és tananyaga teljesen megegyezik a hosszabb időtartamú tanfolyamokéval. A különbség csupán annyi, hogy a résztvevő sokkal intenzívebben tanulja meg a választott tanfolyam anyagát, illetve már valamilyen masszázs előképzettséggel rendelkezik és van manualitás érzéke és tapasztalata., ezért tudja rövidebb idő alatt megszerezni a képesítést.


Van lehetőség szállás igénybevételére?

Több lehetőséget is tudunk ajánlani a közelben. Kérjen tájékoztatást az elérhetőségeinken, illetve jelezze a jelentkezési lapon.


Van-e lehetőség részletfizetésre?

Igen, saját egyénre szabott ütemezésű fizetési feltételt tudunk biztosítani számodra, ez egyéni egyeztetést igényel. A képzési szerződésben is rögzíteni fogjuk a feltételeket.


A tanfolyam elvégzése után külföldön is elfogadják az itthon elsajátított tudást?

Igen, dolgoznak is vele sokan külföldön. A nálunk végzett Tanulóink visszajelzései alapján, amiről konkrétan tudunk: Ausztria, Anglia, Amerika, Németország, Svájc, Norvégia, Franciaország, Spanyolország, Olaszország, Gran Canaria, Japán, Dubai, Jugoszlávia, Horvátország, Erdély.


Intenzív tanfolyamokon el lehet-e sajátítani az anyagot?

A tanfolyamok gyakorlati oktatásra épülnek. Ez azt jelenti, hogy az elméleti anyagot az oktató nagyrészt a gyakorlat közben ismerteti, és rögtön átülteti a gyakorlatba.


Hogyan tudom biztosítani a helyemet a tanfolyamra?

A jelentkezési lap pontos kitöltésével. Nem szükséges előre átutalni a tanfolyam díja a helyszínen, készpénzfizetéssel is rendezhető. Annyit kérünk, hogy csak akkor küldd el a jelentkezési lapod, ha szinte biztosan tudod szándékait, mert a tanfolyami létszám korlátozott.


Kaphatok igazolást munkahelyre, iskolába a hiányzás idejére?

Iskola, munkahely kérése esetén díjmentesen igazolást állítunk ki a tanfolyam teljes időtartamára.


Vannak egyéb költségek?

A feltüntetett árak bruttó árak, tartalmazzák a vizsgadíjat és az elektronikus jegyzet árát is. Kizárólag az idegen nyelvű tanúsítványért kell 2500 forintot fizetni nyelvenként.


Munkalehetőséggel kapcsolatban számíthatok segítségre?

A több száz korábban végzett hallgatóval folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, kérés esetén a kapcsolatfelvételt segíteni tudjuk.


Vonatkozó jogszabályok

2013. szeptember 1-től jelentősen megváltozott a jogszabályi környezet.
Tevékenységünk kikerült a felnőttképzési törvény (2013. évi LXXVII. törvény) hatálya alól, mivel az új törvény szerint az kizárólag az OKJ, KER szerinti nyelvi, és a támogatásban részesített képzésekre vonatkozik.
Ezek értelmében tevékenységeinkre a fogyasztóvédelem általános szabályai érvényesek.