A Masszázs-Med Masszázsiskola olyan továbbképzési hely, amellyel egyértelműen a szakma iránt elkötelezett és még több tudásra vágyó masszőrök, gyógytornászok, természetgyógyászok, egészségügyben és szépségiparban dolgozó szakemberek, illetve a holisztikus gyógyászat iránt érdeklődő szakemberek továbbképzése.

Barátságos, nyugodt, tiszta, és emberséges, minden részletre kitérő, gyakorlatorientált képzéseinkkel várjuk a hallgatókat.

A jelentkező olyan tudással gazdagodik, amivel itthon és külföldön is biztosan tud dolgozni.
A képzésen lehetősége van a hallgatónak megszereznie az idegen nyelvű tanúsítványt és az idegen nyelvű szakmai dokumentációt is, melynek mind formai és tartalmi követelménye megfelelő a külföldi minisztériumi (Európai Uniós) elvárásoknak.
Minden tanulóval tanulmányi szerződést kötünk, tanulónak lehetősége van arra is, ha szeretne kérni részletfizetést, minden tanfolyamhoz biztosítjuk az oktatáshoz szükséges tárgyi feltételeket, pl: masszázságy, masszázsolaj, egyéb szemléltető eszközök és e- jegyzet.

A TANFOLYAMOKAT NEM SZEDJÜK SZINTEKRE, komplex tudást adunk képzéseikkel a tanulóknak.
A tanfolyami oktatáshoz az oktató a törvényben előírt képesítéssel és több, mint tizenöt éves oktatói és szakmai gyakorlattal rendelkezik, szakmájában   OKJ-s Gyógy- és sportmasszőri vizsgákon vizsgaelnöki és Természetgyógyász- Reflexológus vizsgaelnöki felkéréseket is ellát.
Szívesen vállalunk vidéki csoportos oktatást és előadást is, ezzel kapcsolatos bővebb tájékoztatásért kérem vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeinken.

Színvonalas oktatás, rugalmasság, emberség jellemzi az iskolát hallgatóink véleménye alapján.
Hallgatói elégedettségi felméréseink alapján tanulóink 99,9%-a elégedett volt, sokan több tanfolyamunkat is elvégezték.

A masszőr szakmai oktatás színvonalának rombolását tapasztalom évek óta, (persze ehhez a felnőttképzési törvény módosítása is nagyban hozzájárult) nincsen hét, hogy ne kérnének tőlem szakmai segítséget tanulók, akik nem voltak megfelelően körültekintők, ezért célom, hogy megfelelő tájékoztatást tudjon kapni mindenki, aki picit is elbizonytalanodik mikor iskolát, képzést, továbbképzést vagy oktatót keres:

keressen bátran az info@masszazsiskola.hu vagy +36-70-511-10-19 telefonszámon

Várjuk mindazok jelentkezését, akik szeretnék saját magukat a legmaximálisabb odafigyelés mellett  képezni!

Jó tanulást kívánunk!

Grósz Adrienn
Masszázs-Med Masszázsiskola vezetője
Diplomás tanár
OKJ-s Gyógymasszőr
Vizsgaelnök – Gyógy és Sportmasszőr (OKJ 54 726 01)
Vizsgaelnök – Természetgyógyász-Reflexológus
(Országos Szakmai Vizsgaelnöki Névjegyzék)
Természetgyógyász-Fülakupunktúrás addiktológus
Természetgyógyász-Reflexológus
Felnőttképzési szakértő
OKJ-s Gyógy és Sportmasszőrök részére íródott szakmai jegyzet írója

Manuális lymphatic drainage szakmai oktató